Pyramids on Gazeta MAPO

14 artistë nga Holanda, Sllovakia, Rusia, Hungaria, Austria dhe Amerika zbarkuan rreth pesë javë më parë në Tiranë, ku u janë bashkuar edhe disa artistëve nga Shqipëria. Misioni i tyre ishte vështrim objektiv i realitetit shqiptar, duke marrë spunto nga Piramida, simboli i fundit i komunizmit, e sjellë si “relikte” edhe në kapitalizmin e vonë shqiptar. Lexo më shumë…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s