How the Whale Entered the Pyramid

A while ago, Pim was wondering where the “big beak” inside the pyramid came from. Today I found the answer, by accident. As my friends from Aleanca LGBT were making a graffiti last on your on the Day Against Homophobia, May 17, they saw the following procession happening, carrying the skeleton into the pyramid. So: mystery solved. (Next mystery: why did they want to put it inside?)

Continue reading

Pyramids on Gazeta MAPO

14 artistë nga Holanda, Sllovakia, Rusia, Hungaria, Austria dhe Amerika zbarkuan rreth pesë javë më parë në Tiranë, ku u janë bashkuar edhe disa artistëve nga Shqipëria. Misioni i tyre ishte vështrim objektiv i realitetit shqiptar, duke marrë spunto nga Piramida, simboli i fundit i komunizmit, e sjellë si “relikte” edhe në kapitalizmin e vonë shqiptar. Lexo më shumë…